Saltat de macarrons amb rossinyols, sípia i verdura
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Gascons
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Els Tinars
INGREDIENTS
- 1 kg de macarrons
- 200 g de rossinyols
- 1 sípia
- 100 g de cansalada
- 2 cebes
- 10 tomàquets de pera
- 250 g de mongeta verda
- 4 pastanagues
- 1 manat d'espàrrecs verds
- llorer
- formatge de Parma
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, escaldeu les verdures i talleu-les a daus.
Després, prepareu el sofregit amb ceba, tomàquet, all i llorer. Passeu-ho pel morter. Seguidament, bulliu els macarrons amb una mica d'oli, sal i mitja fulla de llorer. A continuació, salpebreu les verdures i salteu-les. Incorporeu-hi el sofregit. Salteu els rossinyols i la cansalada. Remeneu-ho i afegiu-hi la sípia. Salpebreu-ho tot i daureu-ho a foc viu. Mentrestant, incorporeu els macarrons a la paella on teniu les verdures i el sofregit. Deixeu-ho coure dos minuts i aneu-ho remenant. Després, afegiu-hi els rossinyols, la sípia i la cansalada, i continueu-ho remenant. I ja per acabar, poseu el saltat en un motllo i després retireu-lo. Decoreu-ho amb formatge de Parma.
Després, prepareu el sofregit amb ceba, tomàquet, all i llorer. Passeu-ho pel morter. Seguidament, bulliu els macarrons amb una mica d'oli, sal i mitja fulla de llorer. A continuació, salpebreu les verdures i salteu-les. Incorporeu-hi el sofregit. Salteu els rossinyols i la cansalada. Remeneu-ho i afegiu-hi la sípia. Salpebreu-ho tot i daureu-ho a foc viu. Mentrestant, incorporeu els macarrons a la paella on teniu les verdures i el sofregit. Deixeu-ho coure dos minuts i aneu-ho remenant. Després, afegiu-hi els rossinyols, la sípia i la cansalada, i continueu-ho remenant. I ja per acabar, poseu el saltat en un motllo i després retireu-lo. Decoreu-ho amb formatge de Parma.