Saltat de costellestes de cabrit
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Teresa Baldarich
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal Ca L'Amagat, Bagà
INGREDIENTS
- 800 g de costelles de cabrit
- oli d'oliva
- sal
- alls
- julivert
- farina
- patates
PREPARACIÓ
Per començar, talleu les patates pelades tipus reixeta i fregiu-les en una paella amb oli d'oliva ben calent.
Mentrestant, saleu el cabrit, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella amb oli de gira-sol ben calent. A continuació, piqueu l'all i el julivert i poseu-ho uns segons en una paella amb oli ben calent. Després, aboqueu-ho sobre les costelletes i espereu un minut. Ja podreu emplatar-ho.
Mentrestant, saleu el cabrit, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella amb oli de gira-sol ben calent. A continuació, piqueu l'all i el julivert i poseu-ho uns segons en una paella amb oli ben calent. Després, aboqueu-ho sobre les costelletes i espereu un minut. Ja podreu emplatar-ho.