Saltat de bolets amb botifarra negra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Toledo
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Manel, Martorell
- Informació nutricional -Obre
La botifarra negre és molt rica en ferro, mineral que transporta l'oxigen a través de la sangAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 200 g d'ou de reig
- 200 g de llenegues blanques
- 200 g de ceps
- 100 g de camagrocs
- 100 g de rossinyols
- 200 g de botifarra negra
- 2 alls
- julivert
- oli d'oliva
- sal i pebre
- 100 cl (un got) de brou vegetal
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb oli salteu els ceps i els ous de reig tallats a trossos durant un parell de minuts.
Seguidament, afegiu-hi els rossinyols i les llenegues també tallades a trossos i salteu-ho un parell de minuts més.
Finalment, poseu-hi els camagrocs també tallats a trossos, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure dos minuts més.
A continuació, afegiu-hi l'all i julivert picats i la botifarra tallada a rodanxes, i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts. Finalment, cobriu-ho amb el brou i deixeu-ho coure fins que redueixi.
I ja per acabar, emplateu els bolets amb la botifarra negra.
Seguidament, afegiu-hi els rossinyols i les llenegues també tallades a trossos i salteu-ho un parell de minuts més.
Finalment, poseu-hi els camagrocs també tallats a trossos, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure dos minuts més.
A continuació, afegiu-hi l'all i julivert picats i la botifarra tallada a rodanxes, i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts. Finalment, cobriu-ho amb el brou i deixeu-ho coure fins que redueixi.
I ja per acabar, emplateu els bolets amb la botifarra negra.