Saltat de bolets amb botifarra negra

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Toledo
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Manel, Martorell
  • Informació nutricional
    -Obre

    La botifarra negre és molt rica en ferro, mineral que transporta l'oxigen a través de la sangAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g d'ou de reig
  • 200 g de llenegues blanques
  • 200 g de ceps
  • 100 g de camagrocs
  • 100 g de rossinyols
  • 200 g de botifarra negra
  • 2 alls
  • julivert
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • 100 cl (un got) de brou vegetal

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb oli salteu els ceps i els ous de reig tallats a trossos durant un parell de minuts.

Seguidament, afegiu-hi els rossinyols i les llenegues també tallades a trossos i salteu-ho un parell de minuts més.

Finalment, poseu-hi els camagrocs també tallats a trossos, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure dos minuts més.

A continuació, afegiu-hi l'all i julivert picats i la botifarra tallada a rodanxes, i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts. Finalment, cobriu-ho amb el brou i deixeu-ho coure fins que redueixi.

I ja per acabar, emplateu els bolets amb la botifarra negra.
Anar al contingut