Salpicó de crancs de riu

Puntuació:

2,86 / 5

Categoria:
segons
Aliment principal:
marisc
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (316 vots)

Ingredients

  • Cogombre
  • Pebrot vermell
  • Ou dur
  • Cebes
  • Tomàquet
  • Bolets de temporada
  • Crancs de riu
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli
  • Vinagre

Elaboració

Tirem els crancs de riu a l’olla, amb aigua bullent i una mica de sal.

Un cop surten del foc els traiem la closca i separem els caps i la cua. Ho guardem tot i ho macerem amb oli, vinagre, sal i pebre.

Agafem el cogombre, el pebrot vermell, la ceba pelada, el tomàquet (pelat) i l’ou dur, i ho piquem tot ben picat.

Agafem els bolets, els netegem i els tallem. Ho deixem tot a macerar com els crancs.

Quan cada plat hagi macerat durant uns 20 minuts podem muntar un plat conjuntant tots els ingredients.



Bona cuina!

Fotos de la recepta (1)

Comentaris (0)

    Recepta de:
    Receptes publicades:
    81
    Vots rebuts:
    26586
    Comentaris rebuts:
    16
    Seguidors:
    11