Salpicó de crancs de riu

Puntuació:

2,84 / 5

Categoria:
segons
Aliment principal:
marisc
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (344 vots)

Ingredients

  • Cogombre
  • Pebrot vermell
  • Ou dur
  • Cebes
  • Tomàquet
  • Bolets de temporada
  • Crancs de riu
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli
  • Vinagre

Elaboració

Tirem els crancs de riu a l’olla, amb aigua bullent i una mica de sal.

Un cop surten del foc els traiem la closca i separem els caps i la cua. Ho guardem tot i ho macerem amb oli, vinagre, sal i pebre.

Agafem el cogombre, el pebrot vermell, la ceba pelada, el tomàquet (pelat) i l’ou dur, i ho piquem tot ben picat.

Agafem els bolets, els netegem i els tallem. Ho deixem tot a macerar com els crancs.

Quan cada plat hagi macerat durant uns 20 minuts podem muntar un plat conjuntant tots els ingredients.



Bona cuina!

Fotos de la recepta (1)

Comentaris (0)