Salmorejo de síndria
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Salmorejo de síndria
- (per a 2 persones)
- 1/2 síndria
- 2 llesques de pa blanc
- 2 cullerades de vinagre de xerès
- 100 g de formatge sec d'ovella
- 1 gra d'all
- oli d'oliva verge extra
- sal de Maldon
PREPARACIÓ
1.Comencem a preparar el salmorejo escaldant l'all.
2.A continuació, tallem el pa a daus i el triturem. El posem en un plat i hi afegim vinagre, i que es vagi marinant.
3.Fem daus de la polpa de la síndria i la posem al colador xinès per treure'n les llavors. Anem pitjant la polpa fins que estigui ben colada.
4.Ara piquem el gra d'all escaldat, i el posem dins el suc de síndria. També hi afegim el pa. Ho passem tot per la batedora elèctrica i aconseguirem el salmorejo amb una textura cremosa.
5.Prepararem el formatge d'ovella, que el tallarem a daus, i el marinarem amb oli d'oliva. Després muntem amb els daus una broqueta i la posem dins el salmorejo.
2.A continuació, tallem el pa a daus i el triturem. El posem en un plat i hi afegim vinagre, i que es vagi marinant.
3.Fem daus de la polpa de la síndria i la posem al colador xinès per treure'n les llavors. Anem pitjant la polpa fins que estigui ben colada.
4.Ara piquem el gra d'all escaldat, i el posem dins el suc de síndria. També hi afegim el pa. Ho passem tot per la batedora elèctrica i aconseguirem el salmorejo amb una textura cremosa.
5.Prepararem el formatge d'ovella, que el tallarem a daus, i el marinarem amb oli d'oliva. Després muntem amb els daus una broqueta i la posem dins el salmorejo.