Salmó confitat amb ceballot i xacolí

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Tomàs Cuadrado
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó d'en Tomàs, Terrassa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El greix del salmó és rica en omega-3 que augmenta la fluïdesa de la sang i prevé la formació de coàguls o trombus.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 supremes de salmó
  • 3 cebes mitjanes
  • 1 got de xacolí
  • 1 cabeça d'alls
  • cibulet
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per fer les xips d'all, en una paella amb oli ben calent fregiu els alls laminats. Quan estiguin ben dauradets, retireu-los i reserveu-los sobre paper absorbent.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el xacolí i deixeu-ho reduir durant 10 minuts.

Seguidament, coleu la ceba, reserveu-la, torneu a posar el suc de la cocció a la paella, rectifiqueu-ho de sal, poseu-hi el salmó i deixeu-lo confitar a foc suau durant una estona.

I ja per acabar, feu una base de ceba confitada al centre del plat, poseu-hi el salmó a sobre, cobriu-lo amb les xips d'all i guarniu el plat amb una mica de cibulet picat.
Anar al contingut