Salmó amb nyàmeres

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Montse Estruch
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Cingle, Vacarisses
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les nyàmeres són un tubercle com la patata, tot i que pel seu gust i pel seu contingut nutricional s'assembla més a la carxofa.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 400 g de nyàmeres
  • 1 c/s de mantega
  • 1 ceba tendra
  • 4 talls de salmó (100 g per p.)
  • 1 c/c de cebollí
  • escates de sal
  • sal, pebre i oli
  • un paper "carta fata" (cel·lofana que admet temperatura)

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb mantega sofregiu les nyàmeres, ja bullides, pelades i tallades a trossos, i la ceba tendra, escalivada, pelada i tallada a trossos.

Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi el cebollí picat, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.A continuació, salpebreu el salmó i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli pel costat de la pell. Quan la pell estigui torradeta, doneu-li la volta, tapeu la paella, apagueu el foc i deixeu-ho coure al vapor.I ja per acabar, poseu el saltat de nyàmeres i ceba sobre el paper "carta fata", poseu-hi el salmó a sobre, amaniu-lo amb unes escates de sal, emboliqueu-ho tot com si fos un farcell, lligueu-ho amb un cordill i ja ho podeu emplatar.
Anar al contingut