Salmó amb escalivada i allioli de porradell
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Matías Martínez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Goyescas, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 talls de salmó de 180 g
- 2 pebrots
- 2 albergínies
- cibulet
- oli
- sal
- pebre
- 4 llesques de pa de xapata
- Per a l'allioli de porradell:
- 1 rovell d'ou
- 1 all
- oli de gira-sol amb porradell
- 1 got de nata líquida muntada
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el pebrot i l'albergínia en una safata, afegiu-hi oli i deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant uns 45 o 50 minuts.
Per fer l'allioli de porradell, poseu un rovell d'ou i all picat en un bol i bateu-ho. Aneu-hi abocant l'oli, a poc a poc, l'oli de gira-sol amb porradell. Després, afegiu-hi la nata muntada i remeneu-ho. A continuació, marqueu el salmó en una graella. Per acabar, poseu l'albergínia tallada i pelada, l'all picat, el porradell, el pebre, la sal i l'oli d'oliva en un bol i amaniu-ho. Feu el mateix amb el pebrot pelat i tallat., i ja podreu emplatar-ho.
Per fer l'allioli de porradell, poseu un rovell d'ou i all picat en un bol i bateu-ho. Aneu-hi abocant l'oli, a poc a poc, l'oli de gira-sol amb porradell. Després, afegiu-hi la nata muntada i remeneu-ho. A continuació, marqueu el salmó en una graella. Per acabar, poseu l'albergínia tallada i pelada, l'all picat, el porradell, el pebre, la sal i l'oli d'oliva en un bol i amaniu-ho. Feu el mateix amb el pebrot pelat i tallat., i ja podreu emplatar-ho.