Salmó al forn amb patates
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 4 supremes de salmó
- 1 ceba
- llorer
- 5 patates blanques
- formatge
- 1 got de llet
PREPARACIÓ
1. Escampem l'oli en una plata i anem pelant les patates.
2. Hi afegim els trossos de salmó i un polsim de sal, pebre i una mica de llorer. Després tapem el salmó amb rodanxes de ceba, ben abrigadet, com diu la nostra convidada, la Marina.
3. Tallem les patates a rodanxes i les afegim a la plata. Ratllem el formatge.
4. Barregem en un bol la llet amb mitja cullerada sopera de sal i ho aboquem a la plata. Hi afegim el formatge ratllat per sobre i tot cap al forn, a 200 graus durant 45 minuts.
2. Hi afegim els trossos de salmó i un polsim de sal, pebre i una mica de llorer. Després tapem el salmó amb rodanxes de ceba, ben abrigadet, com diu la nostra convidada, la Marina.
3. Tallem les patates a rodanxes i les afegim a la plata. Ratllem el formatge.
4. Barregem en un bol la llet amb mitja cullerada sopera de sal i ho aboquem a la plata. Hi afegim el formatge ratllat per sobre i tot cap al forn, a 200 graus durant 45 minuts.