Salmó a les herbes amb verdures

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Montserrat Prats (Tècnica de Màrqueting Oncolliga Girona)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El romaní és una herba aromàtica que conté un oli essencial amb una acció estimulant del sistema circulatori.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 rodelles de salmó
  • 2 patates
  • 2 pastanagues
  • 2 carbassons
  • escates de sal
  • oli d'oliva verge extra
  • vi blanc
  • romaní en branca
  • anet trinxat
  • herbes aromàtiques trinxades (orenga, farigola)

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol el salmó amb l'anet, el romaní i el vi blanc i deixeu-ho macerar durant 15 minuts.

Mentrestant, talleu la patata, la pastanaga i el carbassó a rodanxes, poseu-les en un plat, amaniu-les amb un bon raig d'oli i les herbes aromàtiques i deixeu-ho macerar uns 5 minutets.

A continuació, en una planxa amb una mica d'oli i herbes aromàtiques salteu les rodanxes de patata durant 3 o 4 minuts fins que quedin ben dauradetes. Després, afegiu-hi les rodanxes de pastanaga i de carbassó, amaniu-les amb una mica més d'oli i d'herbes aromàtiques i salteu-les durant 3 minuts més.

Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli, una mica d'anet, una branca de romaní i una mica del vi blanc de la maceració, salteu les rodanxes de salmó.

I ja per acabar, emplateu el salmó, poseu-hi les escates de sal a sobre i les verdures al costat.
Anar al contingut