Salmó a la taronja

Puntuació:

2,88 / 5

Categoria:
segons
Aliment principal:
peix
Dificultat:
baixa
Temps d’elaboració:

Puntua (336 vots)

Ingredients

  • Una cua de salmó feta filets
  • Pinyons
  • Pipes pelades
  • 2 taronges (per a suc)
  • 1/2 llimona
  • 1 cullerada de sucre
  • Oli d'oliva verge
  • Sal

Elaboració

1. En una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, posem a daurar pels dos costats, els filets del salmó amanits.

2. Passats dos minuts per cada costat fins que es daurin, afegim a la paella els sucs de les taronges i la llimona.

3. Quan vegem que el suc se'n va a consumir(encara ha de quedar un fons a la paella), traiem els filets al plat on anem a servir-ho.

4. Agefim a la paella el sucre, els pinyons i les pipes, removem i lo ho posem per damunt del salmó.

5. Per a la presentació es pot acompanyar de rodanxes de taronja i llimona.

Nota: en comptes de pipes, també es poden posar anous, que queden molt be!

http://cocinandos.blogspot.com/2009/02/salmon-la-naranja.html

Fotos de la recepta (1)

Comentaris (9)

  • Elisenda

    Elisenda diu:

    28/10/2010 12:15:41 Marca com a ofensiu

    Ahir nit el vaig fer i va quedar bonissíssim! L'únic però (mea culpa) és que vaig deixar-lo ja fet a la paella perquè no es refredés mentre liquidàvem una crema de carbassa i quan vam anar-lo a emplatar, els fruits secs amb el sucre, al refredar-se, s'havien convertit en una mena de crocant que vam haver d'esmicolar per poder-lo posar damunt els lloms de salmó. El proper que faci quedarà més lograt, segur.

  • mef

    mef diu:

    25/05/2009 23:22:03 Marca com a ofensiu

    He provat la recepta i la repetirem, està boníssim!

  • terresdelnord

    terresdelnord diu:

    01/03/2009 17:57:40 Marca com a ofensiu

    Tindré de fer aquesta recepta, doncs amb els fruits sec i els cítrics, deu estar molt gustossa.

  • Nujupe

    Nujupe diu:

    01/03/2009 13:25:26 Marca com a ofensiu

    Que bona idea per cuinar el salmò ! te que está molt bó ! segur quela faré el proper cap de setmana. Només una pregunta : que vol dir els filets del salmó amanits? Gràcies,

  • rfear diu:

    01/03/2009 13:07:08 Marca com a ofensiu

    Voldria saber si aquesta recepta seria indicada per fer-la en l'estoig de vapor de la marca Lékué (http://www.lekue.es/). Per qui no ho conegui, és genial.

  • Tina

    Tina diu:

    28/02/2009 20:49:11 Marca com a ofensiu

    Estic d'acord en que el salmó a la papillot es delisios, encara que la tradició sigui menjarlo fumat, fet a la Papillot amb verduretes i embulicat amb paper de plata a foc lent es com mes disfrutes del seu sabor.

  • 27/02/2009 10:51:13 Marca com a ofensiu

    Bona idea acompanyar el salmó amb cítrics, crec que la seva acidesa pot ser un bon contrapunt al greix del salmó. A mi el salmó a la papillota sempre m'ha semblat una mica ensopit :-( Salut!

  • Ana Dani diu:

    27/02/2009 10:33:30 Marca com a ofensiu

    @potrony: doncs jo no l'he tastat a la papillot, tens publicada la recepta? perquè podem fer un intercanvi :þ Et recomano molt el salmó a la taronja, és super sencill i queda molt bé

  • 26/02/2009 19:17:01 Marca com a ofensiu

    A mi el salmó com més m'agrada és a la papillot... però tastaré la recepta!

Recepta de:
Plat preferit:
cocido leonés
Receptes publicades:
5
Vots rebuts:
1645
Comentaris rebuts:
11
Seguidors:
4