Rotllets de primavera farcits de plàtan i xocolata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Meilan Kao
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Kao Dim Sum
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els plàtans són el complement ideal per a aquells que tenen una vida activa, ja que són rics en hidrats de carboni, en potassi i en magnesi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 4 rotlles de pasta de primavera 20x20 cm
  • 2 plàtans madurs
  • 100 g de xocolata amarga 65% aprox.
  • mel
  • llavors de sèsam torrades
  • oli de gira-sol per fregir
  • gerds
  • Massa per enganxar:
  • 20 g de farina
  • 15 cl d'aigua
  • 1 c/c de llevat

PREPARACIÓ

Per fer la pasta que servirà per enganxar els rotlles de primavera, poseu en un bol l'aigua, la farina i el llevat, barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar 4 hores a la nevera.

A continuació, foneu la xocolata al bany maria, remenant de tant en tant, vigilant que no es cremi.

Mentrestant , peleu els plàtans, talleu-los per la meitat i talleu aquestes meitats en quatre quarts.

Tot seguit, poseu la pasta dels rotlles, en forma de rombe, al taulell, esteneu-hi la xocolata per la part de l'extrem inferior fins a la meitat, poseu-hi al damunt dues tires de plàtan, enrotlleu-ho fins a la meitat, doblegueu les puntes dels exteriors, seguiu-ho enrotllant i, quan arribeu a la punta, poseu-hi una mica de la massa per enganxar i acabeu-ho d'enrotllar.

Quan veieu que estan ben segellats, escalfeu oli de gira-sol en un cassó i, quan estigui a uns 180 graus, fregiu-hi els rotllets durant un minut, un minut i mig. Finalment, deixeu-los escórrer una mica sobre paper absorbent.

I ja per acabar, feu uns fils de mel a la base del plat, escampeu-hi llavors de sèsam per sobre, poseu-hi al damunt els rotllets i guarniu el plat amb uns quants gerds.
 
Anar al contingut