Rossinyols amb iogurt de cabra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Isabel Márquez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
- Restaurant: Sala
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
El iogurt és una llet fermentada que conté bactèries làctiques vives beneficioses per les funcions intestinals.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- Per al brioix de rossinyols:
- 200 g de rossinyols (o ous de reig)
- 50 g d'aigua
- 100 g de mel
- 1 ou
- 1 sobre de llevat quimic (Royal)
- 250 g de farina
- Altres:
- 400 g de iogurt de cabra
- melmelada de fruites del bosc
- 100 g de fruita seca (nous i panses)
PREPARACIÓ
Per fer el brioix de rossinyols, poseu a bullir l'aigua amb la mel. Mentrestant, talleu els rossinyols a daus. Quan l'aigua arrenqui el bull, escaldeu els rossinyols en l'aigua amb mel, a foc mitjà durant uns 2 minuts. Seguidament, retireu els rossinyols, reserveu-ne uns quants per a l'emplatat, poseu la resta en un bol i passeu-los pel Túrmix.
A continuació, barregeu la farina amb el llevat, aboqueu la barreja al bol dels bolets passats pel Túrmix i remeneu-ho fins que quedi una pasta homogènia. Després, poseu-hi l'ou i barregeu-ho bé.
Tot seguit, poseu la massa en uns motllos petits estil plum-cake i coeu-los al forn preescalfat a 150 graus durant uns 35 minuts. Quan comproveu que estant cuits, punxant-los amb una broqueta o un ganivet, traieu-los del forn, deixeu-los refredar, desemmotlleu-los i talleu-los a daus.
Finalment, amaniu el iogurt de cabra amb un toc de mel i barregeu-lo amb el daus de brioix i la fruita seca.
I ja per acabar, serviu la barreja en una copa, decoreu-ho amb els rossinyols que heu reservat anteriorment, i acabeu-ho amb un toc de melmelada de fruites del bosc al damunt.
A continuació, barregeu la farina amb el llevat, aboqueu la barreja al bol dels bolets passats pel Túrmix i remeneu-ho fins que quedi una pasta homogènia. Després, poseu-hi l'ou i barregeu-ho bé.
Tot seguit, poseu la massa en uns motllos petits estil plum-cake i coeu-los al forn preescalfat a 150 graus durant uns 35 minuts. Quan comproveu que estant cuits, punxant-los amb una broqueta o un ganivet, traieu-los del forn, deixeu-los refredar, desemmotlleu-los i talleu-los a daus.
Finalment, amaniu el iogurt de cabra amb un toc de mel i barregeu-lo amb el daus de brioix i la fruita seca.
I ja per acabar, serviu la barreja en una copa, decoreu-ho amb els rossinyols que heu reservat anteriorment, i acabeu-ho amb un toc de melmelada de fruites del bosc al damunt.