Rossinyols amb cues de llagostins

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Colomé
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Boig, Sabadell

INGREDIENTS

  • 200 g de rossinyols
  • 10-12 cues de llagostins
  • all i julivert picat a mà
  • 1/2 got de crema de llet
  • sal
  • -oli d'oliva
  • oli de gira-sol
  • llesques de pa

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu els rossinyols tallats a quarts i les cues de llagostins pelades i tallades a trossets.

Passats un parell de minuts, afegiu-hi l'all i el julivert picats, la crema de llet, la sal i deixeu-ho coure un parell de minuts més.

Tot seguit, en una paella amb oli de gira-sol abundant, fregiu les llesques de pa fins que quedin torrades.

I ja per acabar, emplateu els rossinyols i els llagostins i guarniu el plat amb una llesca de pa fregit.
Anar al contingut