Rossinyols amb cues de llagostins
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Colomé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Boig, Sabadell
INGREDIENTS
- 200 g de rossinyols
- 10-12 cues de llagostins
- all i julivert picat a mà
- 1/2 got de crema de llet
- sal
- -oli d'oliva
- oli de gira-sol
- llesques de pa
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu els rossinyols tallats a quarts i les cues de llagostins pelades i tallades a trossets.
Passats un parell de minuts, afegiu-hi l'all i el julivert picats, la crema de llet, la sal i deixeu-ho coure un parell de minuts més.
Tot seguit, en una paella amb oli de gira-sol abundant, fregiu les llesques de pa fins que quedin torrades.
I ja per acabar, emplateu els rossinyols i els llagostins i guarniu el plat amb una llesca de pa fregit.
Passats un parell de minuts, afegiu-hi l'all i el julivert picats, la crema de llet, la sal i deixeu-ho coure un parell de minuts més.
Tot seguit, en una paella amb oli de gira-sol abundant, fregiu les llesques de pa fins que quedin torrades.
I ja per acabar, emplateu els rossinyols i els llagostins i guarniu el plat amb una llesca de pa fregit.