Roast fish de tonyina amb llenegues
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Nicolau
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rosal 34, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de tonyina
- 200 g de llenegues
- 1 ceba de Figueres
- 1 gra d'all
- sal, pebre
- sèsam, farigola
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada i l'all picat.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi les llenegues tallades per la meitat i rectifiqueu de sal i pebre.
A continuació, en una altra paella amb una mica d'oli, fregiu un tall de tonyina i quan estigui una mica daurat, retireu-lo del foc.
Tot seguit, amaniu el tall de tonyina amb una mica de sal, pebre, farigola, sèsam i un raig d'oli.
I ja per acabar, emplateu el saltat de bolets al fons del plat i poseu-hi a sobre el tall de tonyina, tallat per la meitat.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi les llenegues tallades per la meitat i rectifiqueu de sal i pebre.
A continuació, en una altra paella amb una mica d'oli, fregiu un tall de tonyina i quan estigui una mica daurat, retireu-lo del foc.
Tot seguit, amaniu el tall de tonyina amb una mica de sal, pebre, farigola, sèsam i un raig d'oli.
I ja per acabar, emplateu el saltat de bolets al fons del plat i poseu-hi a sobre el tall de tonyina, tallat per la meitat.