Rillette

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ly Leap
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Indochine Ly Leap, Barcelona

INGREDIENTS

  • 100 g de carn de porc
  • 100 g d'ànec sense pell
  • 1 cm de gingebre tendre o sec
  • 100 g de planta de crisantem o espinacs
  • 2 cebetes
  • 3 branquetes de coriandre
  • nou moscada
  • pebre blanc
  • sal
  • 50 g de fècula de patata
  • 4,5 cl d oli d'oliva
  • Per a la salsa i la presentació:
  • 3 prunes vermelles
  • 150 g de sucre
  • 5 g de sal
  • pètals de flors comestibles

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol l'ànec picat i que haureu cuit al forn, la carn de porc tallada a daus i prèviament bullida, el gingebre picat, la cebeta picada i el coriandre picat. Remeneu-ho bé i tritureu-ho tot amb una picadora.

A continuació, afegiu-hi els crisantems picats, la fècula de patata, la sal, el pebre, la nou moscada, l'oli d'oliva i remeneu-ho bé amb les mans.

Tot seguit, feu unes boles amb la massa com si fóssin mandonguilles i fregiu-les en un wok amb l'oli ben calent.

Per fer la salsa, poseu en un wok les prunes picades, el sucre i la sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho caramel·litzar a foc suau fins que quedi com una mena de melmelada.

I ja per acabar, emplateu les boles, poseu-hi la salsa al costat i guarniu el plat amb els pètals de flors.
Anar al contingut