Rèmol amb patates confitades i all cremat

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jean-Louis Durand
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Chez Bernard, Vilanova i la Geltrú

INGREDIENTS

  • 2 kg de rèmol
  • 500 g de patates
  • 1/2 ceba
  • 3 alls
  • oli d'oliva
  • tomàquet
  • fumet de peix

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les patates pelades i tallades a làmines i la ceba tallada en juliana en un cassó.
Cobriu-ho amb oli i deixeu-ho confitar. Per fer la salsa, sofregiu els alls tallats en làmines en una paella amb oli. Quan estiguin rossos, incorporeu-hi el tomàquet natural triturat, la sal i el pebre. Remeneu-ho. A continuació, netegeu els filets de rèmol d'espines i salpebreu-los. Feu-los en una paella amb oli ben calent començant per la banda de la carn. Tot seguit, incorporeu el fumet a la salsa i deixeu-ho reduir. I ja per acabar, emplateu les patates i la ceba confitades, col·loqueu-hi el rèmol a sobre i tireu-hi la salsa d'all cremat per sobre. Decoreu-ho amb una mica de romaní.
Anar al contingut