Rèmol amb patates confitades i all cremat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jean-Louis Durand
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Chez Bernard, Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS
- 2 kg de rèmol
- 500 g de patates
- 1/2 ceba
- 3 alls
- oli d'oliva
- tomàquet
- fumet de peix
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les patates pelades i tallades a làmines i la ceba tallada en juliana en un cassó.
Cobriu-ho amb oli i deixeu-ho confitar. Per fer la salsa, sofregiu els alls tallats en làmines en una paella amb oli. Quan estiguin rossos, incorporeu-hi el tomàquet natural triturat, la sal i el pebre. Remeneu-ho. A continuació, netegeu els filets de rèmol d'espines i salpebreu-los. Feu-los en una paella amb oli ben calent començant per la banda de la carn. Tot seguit, incorporeu el fumet a la salsa i deixeu-ho reduir. I ja per acabar, emplateu les patates i la ceba confitades, col·loqueu-hi el rèmol a sobre i tireu-hi la salsa d'all cremat per sobre. Decoreu-ho amb una mica de romaní.
Cobriu-ho amb oli i deixeu-ho confitar. Per fer la salsa, sofregiu els alls tallats en làmines en una paella amb oli. Quan estiguin rossos, incorporeu-hi el tomàquet natural triturat, la sal i el pebre. Remeneu-ho. A continuació, netegeu els filets de rèmol d'espines i salpebreu-los. Feu-los en una paella amb oli ben calent començant per la banda de la carn. Tot seguit, incorporeu el fumet a la salsa i deixeu-ho reduir. I ja per acabar, emplateu les patates i la ceba confitades, col·loqueu-hi el rèmol a sobre i tireu-hi la salsa d'all cremat per sobre. Decoreu-ho amb una mica de romaní.