Rèmol amb alls i béicon
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa Nonell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres
INGREDIENTS
- 1 rèmol d'un kg
- 1 kg de patates Mona Lisa
- 2 alls
- 250 g de béicon
- oli d'oliva
- vinagre balsàmic
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua bulliu les patates senceres i amb pell durant una estona. Quan estiguin cuites, retireu-les, deixeu-les refredar, peleu-les, talleu-les a rodanxes i reserveu-les.
A continuació, en un cassó amb oli abundant, fregiu els alls i el béicon tallat a daus fins que quedi ben dauradet. Tot seguit, poseu les rodanxes de patata en una safata, poseu-hi el rèmol ben net i salpebrat a sobre, cobriu-ho tot amb l'oli amb els alls i el béicon i deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.
I ja per acabar, emplateu el rèmol amb les patates, els alls i el béicon i amaniu-ho tot amb el vinagre balsàmic.
A continuació, en un cassó amb oli abundant, fregiu els alls i el béicon tallat a daus fins que quedi ben dauradet. Tot seguit, poseu les rodanxes de patata en una safata, poseu-hi el rèmol ben net i salpebrat a sobre, cobriu-ho tot amb l'oli amb els alls i el béicon i deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.
I ja per acabar, emplateu el rèmol amb les patates, els alls i el béicon i amaniu-ho tot amb el vinagre balsàmic.