Remenat de faves
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Remenat de faves
- 1 all tendre
- xampinyons
- xiitakes
- faves
- ous d'ànec
- base d'amanida
PREPARACIÓ
1. Piquem l'all tendre, i tallem uns xampinyons i uns xiitakes a làmines.
2. Posem una paella al foc amb una mica d'oli i hi fem saltar l'all tendre i els bolets que hem tallat. Ho anem remenant.
3. Ja hi podem afegir unes faves tendres. Hi posem una mica de sal i una miqueta més d'oli.
4. Fem una base d'amanida al voltant d'un plat. Deixem un espai buit al mig per posar-hi el nostre remenat.
5. Posem a la paella un parell d'ous d'ànec sencers. Deixem que la clara es cogui, sense trencar-los.
6. Piquem unes fulles d'espinacs i també les hi afegim.
7. Un cop les clares hagin agafat estructura, trenquem els rovells i comencem a remenar-ho tot plegat. Ho deixem coure uns segons més i llestos.
8. Posem el remenat al centre del plat de l'amanida i hi afegim un rajolinet d'oli d'oliva. Que vagi de gust!
2. Posem una paella al foc amb una mica d'oli i hi fem saltar l'all tendre i els bolets que hem tallat. Ho anem remenant.
3. Ja hi podem afegir unes faves tendres. Hi posem una mica de sal i una miqueta més d'oli.
4. Fem una base d'amanida al voltant d'un plat. Deixem un espai buit al mig per posar-hi el nostre remenat.
5. Posem a la paella un parell d'ous d'ànec sencers. Deixem que la clara es cogui, sense trencar-los.
6. Piquem unes fulles d'espinacs i també les hi afegim.
7. Un cop les clares hagin agafat estructura, trenquem els rovells i comencem a remenar-ho tot plegat. Ho deixem coure uns segons més i llestos.
8. Posem el remenat al centre del plat de l'amanida i hi afegim un rajolinet d'oli d'oliva. Que vagi de gust!