Remenat de bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Petràs
INGREDIENTS
- 1 kg de bolets variats
- 1 tasseta d'oli d'oliva
- flor de sal
- julivert
- all
PREPARACIÓ
Per començar, netegeu els bolets amb el mínim d'aigua possible i trossegeu-los.
Poseu-los en una paella sense oli ni sal amb el foc al màxim i tapeu-la. Després, escorreu l'aigua que els bolets hagin desprès. A continuació, amaniu els bolets amb un raig d'oli d'oliva. Si voleu, podeu afegir-hi all i julivert. I ja per acabar, salteu els bolets durant 3 o 4 minuts.
Poseu-los en una paella sense oli ni sal amb el foc al màxim i tapeu-la. Després, escorreu l'aigua que els bolets hagin desprès. A continuació, amaniu els bolets amb un raig d'oli d'oliva. Si voleu, podeu afegir-hi all i julivert. I ja per acabar, salteu els bolets durant 3 o 4 minuts.