Remenat d'espàrrecs de marge
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 1 manat d'espàrrecs de marge
- 2 ous de gallina
- 2 carxofes
- 2 cebes tendres
- fulles d'orenga fresca
- 3 llesques de pa de motlle integral
PREPARACIÓ
1. Peleu les carxofes i talleu-les ben finetes.
2. Després, escalfeu el plat del microones per cuinar-hi com si fos una paella, i hi coeu les carxofes un minut amb un rajolinet d'oli.
3. Tot seguit, hi afegiu els espàrrecs. I, quan siguin una mica cuits, hi afegiu els ous sense trencar el rovell per coure una mica la clara. Després, trenqueu el rovell per fer el remenat.
4. Mentrestant, piqueu la ceba i torreu el pa. I guarniu el plat amb el remenat al mig, la ceba escampada per sobre i la llesca de pa al costat.
2. Després, escalfeu el plat del microones per cuinar-hi com si fos una paella, i hi coeu les carxofes un minut amb un rajolinet d'oli.
3. Tot seguit, hi afegiu els espàrrecs. I, quan siguin una mica cuits, hi afegiu els ous sense trencar el rovell per coure una mica la clara. Després, trenqueu el rovell per fer el remenat.
4. Mentrestant, piqueu la ceba i torreu el pa. I guarniu el plat amb el remenat al mig, la ceba escampada per sobre i la llesca de pa al costat.