Rayada ab ayada blanqua

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sant Carles, Tortosa

INGREDIENTS

  • 2 aletes de rajada
  • 4 grans d'all
  • 100 g de pa
  • 1/2 l de brou de peix
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • 50 g d'ametlles
  • sal

PREPARACIÓ

Primer de tot, feu un tall a les aletes de les rajades, saleu-les i poseu-les en una paella amb aigua al foc.
Deixeu-ho 10 minuts. Mentre comenceu a fer la picada, poseu el pa en remull amb el brou de peix. Quan tingueu els alls ben aixafats amb el morter incorporeu-hi les ametlles torrades i pelades, i seguidament el pa remullat. Us ha de quedar una pasta ben fina. Afegiu-hi una mica de brou i aboqueu-ho a la paella amb la rajada. Tireu-hi un raig d'oli i deixeu-ho que cogui tot junt uns 4 minuts fins que quedi la salsa ben lligada. Emplateu.
Anar al contingut