Rayada ab ayada blanqua
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Sant Carles, Tortosa
INGREDIENTS
- 2 aletes de rajada
- 4 grans d'all
- 100 g de pa
- 1/2 l de brou de peix
- 1 gotet d'oli d'oliva
- 50 g d'ametlles
- sal
PREPARACIÓ
Primer de tot, feu un tall a les aletes de les rajades, saleu-les i poseu-les en una paella amb aigua al foc.
Deixeu-ho 10 minuts. Mentre comenceu a fer la picada, poseu el pa en remull amb el brou de peix. Quan tingueu els alls ben aixafats amb el morter incorporeu-hi les ametlles torrades i pelades, i seguidament el pa remullat. Us ha de quedar una pasta ben fina. Afegiu-hi una mica de brou i aboqueu-ho a la paella amb la rajada. Tireu-hi un raig d'oli i deixeu-ho que cogui tot junt uns 4 minuts fins que quedi la salsa ben lligada. Emplateu.
Deixeu-ho 10 minuts. Mentre comenceu a fer la picada, poseu el pa en remull amb el brou de peix. Quan tingueu els alls ben aixafats amb el morter incorporeu-hi les ametlles torrades i pelades, i seguidament el pa remullat. Us ha de quedar una pasta ben fina. Afegiu-hi una mica de brou i aboqueu-ho a la paella amb la rajada. Tireu-hi un raig d'oli i deixeu-ho que cogui tot junt uns 4 minuts fins que quedi la salsa ben lligada. Emplateu.