Raviolis de llimona amb crema de iogurt grec
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Fibla
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Dom (Hotel Bel Air), Castelldefels
INGREDIENTS
- 16 làmines de pasta Won Ton
- Per a la crema de llimona:
- ratlladura de llimona
- 50 g de suc de llimona
- 100 g de sucre
- 70 g de mantega
- -2 ous
- Per a la crema de iogurt:
- 400 g de iogurt grec
- 300 ml de nata liquida
- 100 g de sucre de llustre
- festucs
- 1 maracujà
PREPARACIÓ
Per fer la crema de llimona, poseu en un cassó, a foc suau, el sucre, el suc de llimona, la ratlladura de llimona picada, la mantega i els ous batuts i remeneu-ho amb un batedor.
Després, poseu la crema en una mànega i deixeu-la refredar a la nevera.
Per fer la crema de iogurt, poseu en un bol el iogurt grec, la nata líquida i el sucre i remeneu-ho tot bé amb un batedor.
A continuació, farciu les làmines de Won Ton amb la crema de llimona i tanqueu-les com si fossin raviolis. Seguidament, fregiu-les en una paella amb mantega.
I ja per acabar, emplateu la crema de iogurt en un plat fondo, poseu-hi a sobre els raviolis i guarniu-ho amb una mica de maracujà tallat a daus i festucs ratllats.
Després, poseu la crema en una mànega i deixeu-la refredar a la nevera.
Per fer la crema de iogurt, poseu en un bol el iogurt grec, la nata líquida i el sucre i remeneu-ho tot bé amb un batedor.
A continuació, farciu les làmines de Won Ton amb la crema de llimona i tanqueu-les com si fossin raviolis. Seguidament, fregiu-les en una paella amb mantega.
I ja per acabar, emplateu la crema de iogurt en un plat fondo, poseu-hi a sobre els raviolis i guarniu-ho amb una mica de maracujà tallat a daus i festucs ratllats.