Raviolis de bolets i alfàbrega

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Muniesa
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fonda Montseny, Breda (La Selva)
  • Informació nutricional
    -Obre

    La fruita seca, per la seva concentració en energia i nutrients, són un complement interessant per a excursionistes i muntanyencs.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 24 làmines de pasta "wan-ton"
  • 1/4 kg de bolets de temporada
  • 1 ceba petita
  • 1/4 l de crema de llet
  • 1/4 l de brou de carn concentrat.
  • fulles d'alfàbrega fresca picades
  • formatge parmesà ratllat
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • 1 copa de brandi
  • 1 rovell d'ou

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli sofregiu la ceba picada.

Quan estigui ben dauradeta, afegiu-hi els bolets tallats a trossos, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneneu-ho bé, poseu-hi el brandi i flamegeu-ho. Seguidament, aboqueu-hi la crema de llet i el brou concentrat i deixeu-ho coure fins que redueixi a la meitat. Després, coleu-ho i reserveu la salsa per un costat i el farcit per l'altre.

A continuació, estireu les làmines wan-ton sobre una superfície enfarinada, unteu-les amb el rovell d'ou batut, poseu-hi el farcit a sobre, tapeu-les amb una altra làmina, segelleu les vores amb una forquilla i escaldeu-les en un cassó amb aigua bullint i sal durant 30 segons.

Tot seguit, poseu els raviolis en una safata, aboqueu-hi la salsa a sobre, cobriu-ho tot amb el formatge ratllat i l'alfàbrega picada i deixeu-ho gratinar al forn durant 5 minuts.

I ja per acabar, emplateu els raviolis.
Anar al contingut