Rap saltat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa Nonell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres
INGREDIENTS
- 500 g de rap
- 4 carxofes
- 4 patates
- 50 g de mantega
- 1 llimona
- farina
- 1 got de llet
- oli
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, peleu les patates, talleu-les en tires fines i fregiu-les en una paella amb oli.
Mentrestant, netegeu les carxofes, talleu-les en trossos, salpebreu-les, arrebosseu-les en farina i fregiu-les en una paella amb oli. Després, deixeu-les sobre un paper absorbent.
A continuació, deixeu macerar el rap en llet durant 10 minuts, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella amb oli. Deixeu-lo sobre un paper absorbent.
I ja per acabar, emplateu el rap, disposeu les carxofes i les patates per sobre i regueu-ho amb una meunière que prèviament haureu preparat escalfant una mica de mantega i suc de llimona en un cassó.
Mentrestant, netegeu les carxofes, talleu-les en trossos, salpebreu-les, arrebosseu-les en farina i fregiu-les en una paella amb oli. Després, deixeu-les sobre un paper absorbent.
A continuació, deixeu macerar el rap en llet durant 10 minuts, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella amb oli. Deixeu-lo sobre un paper absorbent.
I ja per acabar, emplateu el rap, disposeu les carxofes i les patates per sobre i regueu-ho amb una meunière que prèviament haureu preparat escalfant una mica de mantega i suc de llimona en un cassó.