Rap embolicat amb cansalada ibèrica

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Frederic Fernández
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Osmosis, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 cua de rap d'1kg
  • 400 g de cansalada ibèrica
  • 1/2 kg de patates
  • 1 tassa de suc de rostit
  • oli d'oliva arbequina extra verge
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua freda i sal, bulliu les patates senceres i sense pelar.
Quan estiguin cuites, deixeu-les refredar, peleu-les, poseu-les en un bol amb la sal, el pebre i l'oli i seguidament aixafeu-les amb una forquilla fins que tingueu un puré ben fi.

A continuació, emboliqueu la cua de rap amb la cansalada i fregiu-la en una paella amb una mica d'oli. Quan estigui ben daurada, retireu-la, talleu-la a rodanxes i reserveu-les sobre un paper absorbent.

Tot seguit, poseu el suc de rostit en un cassó i deixeu-lo coure fins que redueixi.

I ja per acabar, emplateu un parell de tires de puré de patata, poseu-hi els talls de rap al costat i salseu-ho tot amb el suc de rostit.
Anar al contingut