Rap embolicat amb cansalada ibèrica
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Frederic Fernández
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Osmosis, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 cua de rap d'1kg
- 400 g de cansalada ibèrica
- 1/2 kg de patates
- 1 tassa de suc de rostit
- oli d'oliva arbequina extra verge
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua freda i sal, bulliu les patates senceres i sense pelar.
Quan estiguin cuites, deixeu-les refredar, peleu-les, poseu-les en un bol amb la sal, el pebre i l'oli i seguidament aixafeu-les amb una forquilla fins que tingueu un puré ben fi.
A continuació, emboliqueu la cua de rap amb la cansalada i fregiu-la en una paella amb una mica d'oli. Quan estigui ben daurada, retireu-la, talleu-la a rodanxes i reserveu-les sobre un paper absorbent.
Tot seguit, poseu el suc de rostit en un cassó i deixeu-lo coure fins que redueixi.
I ja per acabar, emplateu un parell de tires de puré de patata, poseu-hi els talls de rap al costat i salseu-ho tot amb el suc de rostit.
Quan estiguin cuites, deixeu-les refredar, peleu-les, poseu-les en un bol amb la sal, el pebre i l'oli i seguidament aixafeu-les amb una forquilla fins que tingueu un puré ben fi.
A continuació, emboliqueu la cua de rap amb la cansalada i fregiu-la en una paella amb una mica d'oli. Quan estigui ben daurada, retireu-la, talleu-la a rodanxes i reserveu-les sobre un paper absorbent.
Tot seguit, poseu el suc de rostit en un cassó i deixeu-lo coure fins que redueixi.
I ja per acabar, emplateu un parell de tires de puré de patata, poseu-hi els talls de rap al costat i salseu-ho tot amb el suc de rostit.