Rap amb sèsam i olives negres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rafael Peña
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Gresca, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
Plat ric en vitamina E, antioxidant important que ens protegeix contra l'envelliment i millora el sistema circulatori.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 800 g de rap net d'espines i pell
- 30 g de tahina (pasta de sèsam)
- 100 g d'olives negres d'Aragó
- 100 g d'oli d'oliva
- 1 albergínia
- 1 taronja
- salsa de soja
- oli d'all
- julivert picat
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu el rap, ja salat.
Quan estigui dauradet, deixeu-lo coure al forn durant 5 minuts a 150 graus.A continuació, poseu en un bol l'oli d'oliva juntament amb les olives negres, desossades i assecades al forn, i tritureu-ho amb el túrmix.Tot seguit, en una paella amb oli abundant salteu l'albergínia ja pelada i tallada a daus. Quan estigui ben dauradeta, afegiu-hi la salsa de soja i l'oli d'all i remeneu-ho bé durant un minut. Després, poseu l'albergínia en un plat i poseu-hi el julivert picat per sobre.I ja per acabar, feu una base al centre del plat amb la tahina i la pasta d'olives negres, poseu-hi el rap a sobre, els daus d'albergínia al voltant i guarniu el plat amb uns dauets de taronja.
Quan estigui dauradet, deixeu-lo coure al forn durant 5 minuts a 150 graus.A continuació, poseu en un bol l'oli d'oliva juntament amb les olives negres, desossades i assecades al forn, i tritureu-ho amb el túrmix.Tot seguit, en una paella amb oli abundant salteu l'albergínia ja pelada i tallada a daus. Quan estigui ben dauradeta, afegiu-hi la salsa de soja i l'oli d'all i remeneu-ho bé durant un minut. Després, poseu l'albergínia en un plat i poseu-hi el julivert picat per sobre.I ja per acabar, feu una base al centre del plat amb la tahina i la pasta d'olives negres, poseu-hi el rap a sobre, els daus d'albergínia al voltant i guarniu el plat amb uns dauets de taronja.