Rap amb sèsam i olives negres

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rafael Peña
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Gresca, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Plat ric en vitamina E, antioxidant important que ens protegeix contra l'envelliment i millora el sistema circulatori.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 800 g de rap net d'espines i pell
  • 30 g de tahina (pasta de sèsam)
  • 100 g d'olives negres d'Aragó
  • 100 g d'oli d'oliva
  • 1 albergínia
  • 1 taronja
  • salsa de soja
  • oli d'all
  • julivert picat

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu el rap, ja salat.
Quan estigui dauradet, deixeu-lo coure al forn durant 5 minuts a 150 graus.A continuació, poseu en un bol l'oli d'oliva juntament amb les olives negres, desossades i assecades al forn, i tritureu-ho amb el túrmix.Tot seguit, en una paella amb oli abundant salteu l'albergínia ja pelada i tallada a daus. Quan estigui ben dauradeta, afegiu-hi la salsa de soja i l'oli d'all i remeneu-ho bé durant un minut. Després, poseu l'albergínia en un plat i poseu-hi el julivert picat per sobre.I ja per acabar, feu una base al centre del plat amb la tahina i la pasta d'olives negres, poseu-hi el rap a sobre, els daus d'albergínia al voltant i guarniu el plat amb uns dauets de taronja.
Anar al contingut