Rap amb peus de cabra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Òscar Pérez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Torre d'alta mar, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 cua de rap de 2 kg
- caldo de marisc
- 4 patates
- 100 g de peus de cabra
- salsa romesco
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Saleu la cua de rap i feu-la coure volta i volta en una paella amb oli ben calent. Reserveu-la.
A la mateixa paella, sofregiu-hi el romesco i les patates pelades i tallades. Remeneu-ho. Després, afegiu-hi el caldo de marisc calent i deixeu que bulli durant 5 minuts. Tot seguit, fiqueu-hi la cua de rap i deixeu que vagi coent.
Mentrestant, escaldeu els peus de cabra en un cassó amb aigua bullint. Deprés, refredeu-los en un bol amb aigua freda i gel, i peleu-los.
I ja per acabar, fiqueu els peus de cabra a la cassola amb la cua de rap i deixeu que s'escalfin una mica. Ja ho podreu emplatar.
A la mateixa paella, sofregiu-hi el romesco i les patates pelades i tallades. Remeneu-ho. Després, afegiu-hi el caldo de marisc calent i deixeu que bulli durant 5 minuts. Tot seguit, fiqueu-hi la cua de rap i deixeu que vagi coent.
Mentrestant, escaldeu els peus de cabra en un cassó amb aigua bullint. Deprés, refredeu-los en un bol amb aigua freda i gel, i peleu-los.
I ja per acabar, fiqueu els peus de cabra a la cassola amb la cua de rap i deixeu que s'escalfin una mica. Ja ho podreu emplatar.