Rap amb peus de cabra

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Òscar Pérez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Torre d'alta mar, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 cua de rap de 2 kg
  • caldo de marisc
  • 4 patates
  • 100 g de peus de cabra
  • salsa romesco
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Saleu la cua de rap i feu-la coure volta i volta en una paella amb oli ben calent. Reserveu-la.
A la mateixa paella, sofregiu-hi el romesco i les patates pelades i tallades. Remeneu-ho. Després, afegiu-hi el caldo de marisc calent i deixeu que bulli durant 5 minuts. Tot seguit, fiqueu-hi la cua de rap i deixeu que vagi coent.

Mentrestant, escaldeu els peus de cabra en un cassó amb aigua bullint. Deprés, refredeu-los en un bol amb aigua freda i gel, i peleu-los.

I ja per acabar, fiqueu els peus de cabra a la cassola amb la cua de rap i deixeu que s'escalfin una mica. Ja ho podreu emplatar.
Anar al contingut