Rajada amb saltat de verdures
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 1 tall de rajada d'uns 200 g
- 1 copeta de vi blanc sec
- 2 alls tendres
- pebrot escalivat
- 2 ametlles
- 2 avellanes
- julivert
- 2 carxofes
PREPARACIÓ
1. Netegeu els cors de carxofa sense pèls en un bol amb aigua i llimona, perquè no s'oxidin.
2. Talleu els brots d'all tendre i el pebrot escalivat ben finets.
3. Piqueu les ametlles, les avellanes i el julivert.
4. Escalfeu el plat "crisp" del microones.
5. Poseu-hi un raig d'oli, les ametlles, les avellanes i les carxofes tallades a làmines i salpebrades.
6. Coeu-ho uns 5 minuts, i afegiu-hi el vi blanc com a vehicle de cocció.
7. Quan el vi s'hagi reduït i les carxofes siguin tendres, afegiu-hi el peix amb el pebrot escalivat al damunt i el julivert picat.
8. Coeu-ho 5 minuts més i llestos.
2. Talleu els brots d'all tendre i el pebrot escalivat ben finets.
3. Piqueu les ametlles, les avellanes i el julivert.
4. Escalfeu el plat "crisp" del microones.
5. Poseu-hi un raig d'oli, les ametlles, les avellanes i les carxofes tallades a làmines i salpebrades.
6. Coeu-ho uns 5 minuts, i afegiu-hi el vi blanc com a vehicle de cocció.
7. Quan el vi s'hagi reduït i les carxofes siguin tendres, afegiu-hi el peix amb el pebrot escalivat al damunt i el julivert picat.
8. Coeu-ho 5 minuts més i llestos.