Rajada amb saltat de verdures

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 1 tall de rajada d'uns 200 g
  • 1 copeta de vi blanc sec
  • 2 alls tendres
  • pebrot escalivat
  • 2 ametlles
  • 2 avellanes
  • julivert
  • 2 carxofes

PREPARACIÓ

1. Netegeu els cors de carxofa sense pèls en un bol amb aigua i llimona, perquè no s'oxidin.
2. Talleu els brots d'all tendre i el pebrot escalivat ben finets.
3. Piqueu les ametlles, les avellanes i el julivert.
4. Escalfeu el plat "crisp" del microones.
5. Poseu-hi un raig d'oli, les ametlles, les avellanes i les carxofes tallades a làmines i salpebrades.
6. Coeu-ho uns 5 minuts, i afegiu-hi el vi blanc com a vehicle de cocció.
7. Quan el vi s'hagi reduït i les carxofes siguin tendres, afegiu-hi el peix amb el pebrot escalivat al damunt i el julivert picat.
8. Coeu-ho 5 minuts més i llestos.
Anar al contingut