Anar a la navegació principal
Quiche lorraine de formatge i pernil dolç
INGREDIENTS
- 200 g de pasta brisa salada
-
1/2 l de nata líquida
-
6 ous
-
sal
-
pebre
-
100 g de pernil dolç
-
100 g de formatge
-
50 g de formatge ratllat
PREPARACIÓ
- Per fer la crema, poseu els ous en un bol i bateu-los una mica.
- Després afegiu-hi la crema de llet, la sal i el pebre, i torneu-ho a batre. Deixeu-ho reposar uns minuts.
- Mentrestant, folreu el motlle amb la pasta brisa, que prèviament haureu estirat i enfarinat per evitar que s'enganxi.
- Retalleu la pasta que sobresurti del motlle.
- Tot seguit, afegiu-hi el formatge i el pernil tallat a trossets, i la crema.
- A continuació, cobriu-ho tot amb formatge ratllat i deixeu-ho coure al forn a 180 o 190 graus durants uns 45 minuts.
- Quan la cassoleta s'hagi refredat, desemmotlleu-la i ja podreu emplatar-la.
Anar al contingut