Pyogobosod-jon (Bolets farcits)

Puntuació:

3,03 / 5

Categoria:
internacional, primers
Aliment principal:
bolets
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (493 vots)

Tags:


Canals:

Ingredients

  • bolets shitake
  • carn picada de vedella
  • 1 ceba tendra
  • 1 gra d'all
  • sals de soja
  • oli de sèsam
  • pebre negre
  • sucre moreno
  • oli suau per fregir

Elaboració

Si compreu els shitake secs, deixeu-los en remull en un bol amb aigua i sucre perquè es rehidratin. El sucre farà que aquest procés vagi més de pressa.

Trinxeu un gra d'all i la ceba tendra. Reserveu-ho.

Adobeu la carn picada amb una mica de salsa de soja, oli de sèsam, pebre negre, sucre moreno i l'all i la ceba que heu trinxat. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar una estona perquè la carn agafi bé tots els gustos.

Talleu els peus dels bolets i escorreu-los, esprement-los amb els dits.

Passeu la part interior dels bolets per una mica de maicena, espolseu-ne l'excés i farciu-los amb una cullerada de carn picada. Premeu-los lleugerament perquè el farcit no es desmunti i passeu-los una altra vegada per la maicena. Fregiu-los en una paella amb molt poc oli i a foc fluix.

Pots veure el capítol de "Karakia" on es cuina aquesta recepta aquí.

Fotos de la recepta (1)

Comentaris (0)

    Recepta de:
    Receptes publicades:
    808
    Vots rebuts:
    212613
    Comentaris rebuts:
    28
    Seguidors:
    22