Préssecs amb vi
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1,5 Kg préssec de carn forta
- 500 g de sucre
- 1 canó de canyella
- 1,5 l de vi negre de bóta amb grau
- la pell d'una llimona i d'una taronja
PREPARACIÓ
1. Reduïu el vi negre amb el sucre, la canyella i la pell dels cítrics, a foc lent .
2. Peleu i trossegeu els préssecs. Reserveu-los en un bol gran.
3. Quan el vi ja no faci olor d'alcohol, aboqueu-lo damunt dels préssecs i deixeu-ho macerar.
Són molt més bons el tercer dia que no pas el primer.
2. Peleu i trossegeu els préssecs. Reserveu-los en un bol gran.
3. Quan el vi ja no faci olor d'alcohol, aboqueu-lo damunt dels préssecs i deixeu-ho macerar.
Són molt més bons el tercer dia que no pas el primer.