Potetes i ventre de corder al xup-xup d'ametlles

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: M. Rosa Sort
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Andria, La Seu d'Urgell

INGREDIENTS

  • 1 ventre de corder
  • 20 potetes de corder
  • oli, sal i pebre
  • 1 ceba
  • 1 copeta de Xerès
  • 1/2 l de brou de carn
  • 1/4 de l de l'aigua de bullir les potes Per a la picada:
  • 2 grans d'all
  • 1 ou dur
  • 100 g d'ametlles

PREPARACIÓ

Per fer el sofregit poseu oli a la paella. Tot seguit afegiu-hi la ceba.
Mentrestant, netegeu el ventre i les potes de corder. Sobretot traieu el pèl de les potetes. Després bulliu-ho amb ceba, vinagre, una manat d'herbes i aigua. Les potetes estaran cuites quan l'os central es desprengui fàcilment. Quan la ceba hagi agafat color afegiu-hi el ventre, les potetes i una copa de Xerès. Deixeu-ho reduir. Després incorporeu-hi una part del brou de bullir les potetes i el ventre i dues parts del brou de carn. Deixeu-ho coure lentament durant 20 minuts. Per fer la picada, poseu les ametlles, l'all i l'ou dur en un morter i piqueu-ho. Després afegiu-la a la paella i deixeu-ho coure 5 o 10 minuts més. Finalment rectifiqueu-ho de sal i ja podeu emplatar.
Anar al contingut