Popets amb ceba i favetes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Solé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Barquet, Tarragona
INGREDIENTS
- 32 popets
- 350 g de faves pelades
- 2 cebes
- 1 gotet de vi ranci
- 1 l de brou de crancs
- oli d'oliva i sal
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli, sofregiu-hi la ceba tallada a juliana.
Quan estigui ben rossa, poseu-hi els popets, les favetes i el vi ranci, i deixeu-ho coure un parell de minuts. A continuació, afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts més. Finalment, rectifiqueu-ho de sal i ja podeu emplatar-ho.
Quan estigui ben rossa, poseu-hi els popets, les favetes i el vi ranci, i deixeu-ho coure un parell de minuts. A continuació, afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts més. Finalment, rectifiqueu-ho de sal i ja podeu emplatar-ho.