Pomes al forn amb tupí
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Cristina Clemente
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Tutusaus, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 pomes golden
- 4 nous de mantega
- sucre
- canyella en pols
- 2 gots de suc de taronja
- 1 got de moscatell
- 100 g de formatge tupí
- 1 got de crema de llet
PREPARACIÓ
Per començar, traieu els cors a les pomes i poseu-les en una safata per al forn.
Tot seguit, ompliu el buit central de les pomes amb sucre, canyella, mantega, suc de taronja i vi dolç. Deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant uns 20 minuts. Mentrestant, barregeu el formatge tupí i la crema de llet en un bol. Deixeu-ho refredar a la nevera. I ja, per acabar, emplateu les pomes i col·loqueu-hi, al voltant, la barreja de formatge i crema de llet. Podeu decorar el plat amb uns fruits secs.
Tot seguit, ompliu el buit central de les pomes amb sucre, canyella, mantega, suc de taronja i vi dolç. Deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant uns 20 minuts. Mentrestant, barregeu el formatge tupí i la crema de llet en un bol. Deixeu-ho refredar a la nevera. I ja, per acabar, emplateu les pomes i col·loqueu-hi, al voltant, la barreja de formatge i crema de llet. Podeu decorar el plat amb uns fruits secs.