Poma amb iogurt i maduixes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Esther Puyol
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: RamAula Chocavic, Gurb

INGREDIENTS

  • 4 pomes granny-smith
  • 1 poma golden
  • 1 canó de vainilla
  • sucre
  • sèsam
  • 1/2 llimona
  • 1/2 l d'aigua
  • 1 iogurt grec
  • maduixes Per a la poma caramel:
  • 2 pomes golden
  • sucre

PREPARACIÓ

Per fer la sopa de poma, poseu els trossos de poma amb pell en una cassola amb aigua bullint.
Tot seguit, afegiu-hi el canó de vainilla i unes gotetes de suc de llimona. Deixeu-ho bullir durant 15 minuts. Després tritureu-ho i deixeu-ho refredar. Per caramel·litzar les pomes, poseu sucre en una paella calenta. Quan es fongui, afegiu-hi els trossos de poma sense pell. I ja per acabar, poseu el iogurt al centre d'un plat i les maduixes al voltant. Després incorporeu-hi els trossos de poma caramel·litzats. Finalment, afegiu-hi la sopa de poma i una mica de sèsam.
Anar al contingut