Pollastró amb camisa
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Pollastró amb camisa
- (per a 2 persones)
- 1 pollastró sencer i nét
- 400 g de llenties verdes bullides
- l'aigua de bullir les llenties
- 1 cervesa rossa
- 20 ml de whisky
- 1 culleradeta de pebre negre
- sal marina
- fulles d'orenga
- 100 g de mi-cuit d'ànec
- 1 llimona
PREPARACIÓ
1. Posem el fetge d'ànec en un bol i el remenem fins que n'obtenim textura de mantega.
2. Aboquem el whisky i el pebre negre al bol i ho barregem tot amb el fetge d'ànec. Ho reservem.
3. Fem servir un cilindre de la mida d'una llauna de cervesa, però més estret, i tapem una de les entrades per poder-lo omplir. L'omplim amb la cervesa, dues rodanxes de llimona i una mica d'orenga.
4. Tirem una mica de sal per damunt del pollastre i per dins.
5. Posem el cilindre dins del pollastre, deixant la part tapada a fora, perquè faci de suport.
6. Pintem tot el pollastre de fora amb el contingut del bol.
7. Triem una safata per anar al forn, hi tirem 4 cullerades d'aigua de bullir les llenties i hi posem el pollastre dret, dins de la safata, que s'aguanti amb el cilindre.
8. I la safata al forn, a 200ºC, durant 30 minutets.
9. Aboquem a la safata del forn les llenties i les fem escalfar dins el forn, que encara està calent.
10. Traiem la safata del forn, al cap d'uns minuts, i ja podem servir el pollastre amb camisa.
2. Aboquem el whisky i el pebre negre al bol i ho barregem tot amb el fetge d'ànec. Ho reservem.
3. Fem servir un cilindre de la mida d'una llauna de cervesa, però més estret, i tapem una de les entrades per poder-lo omplir. L'omplim amb la cervesa, dues rodanxes de llimona i una mica d'orenga.
4. Tirem una mica de sal per damunt del pollastre i per dins.
5. Posem el cilindre dins del pollastre, deixant la part tapada a fora, perquè faci de suport.
6. Pintem tot el pollastre de fora amb el contingut del bol.
7. Triem una safata per anar al forn, hi tirem 4 cullerades d'aigua de bullir les llenties i hi posem el pollastre dret, dins de la safata, que s'aguanti amb el cilindre.
8. I la safata al forn, a 200ºC, durant 30 minutets.
9. Aboquem a la safata del forn les llenties i les fem escalfar dins el forn, que encara està calent.
10. Traiem la safata del forn, al cap d'uns minuts, i ja podem servir el pollastre amb camisa.