Pollastre rostit amb prunes i pinyons

Puntuació:

3,08 / 5

Categoria:
segons
Aliment principal:
carns
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (398 vots)

Ingredients

  • 1 pollastre
  • 2 cebes
  • 4 tomàquets
  • 25 g de pinyons
  • 12 prunes escaldades
  • 1 canonet de canyella
  • 1 copeta de vi ranci
  • 1/2 copeta d'anís sec
  • pebre negre en gra
  • sal, llard i una cabeça d'alls

Elaboració

Per començar, saleu el pollastre, prèviament tallat a quarts, i fregiu-lo en una cassola amb una mica de llard.

Quan estigui daurat, afegiu les cebes, els alls, la canyella i el pebre negre, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant 10 minuts.

Tot seguit, poseu-hi l'anís, el vi ranci, els tomàquets i les prunes i deixeu-ho coure durant 45 minuts més.

Un parell de minuts abans d'acabar la cocció, poseu-hi els pinyons.

I ja per acabar, emplateu el pollastre i salseu-lo amb el suc de la cocció.

Fotos de la recepta (1)

El restaurant

Major, trenta-sis

Cuiner: Manel Armengol

C/ Major, 36. Gavà.

93 662 66 52

Comentaris (0)

    Recepta de:
    Receptes publicades:
    3807
    Vots rebuts:
    964942
    Comentaris rebuts:
    1205
    Seguidors:
    199