Pollastre ecològic amb prunes i pinyons

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Eduard Azuaza
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Les voltes de San Sebastià, Moià

INGREDIENTS

  • 1 pollastre ecològic
  • 1 copa de Porto
  • 100 g de pinyons
  • 200 g de prunes seques
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • romaní

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli abundant salteu el pollastre prèviament salpebrat i tallat a trossos.
Quan estigui dauradet, afegiu-hi els pinyons i el Porto i deixeu-ho reduir durant 4 o 5 minuts. A continuació, poseu-hi les prunes, la branca de romaní, rectifiqueu-ho de sal i pebre, cobriu-ho tot amb aigua, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant 45 minuts.

I ja per acabar, emplateu el pollastre, poseu-hi unes quantes prunes i pinyons al voltant i salseu-lo amb el suc de la cocció.
Anar al contingut