Pollastre ecològic amb prunes i pinyons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Eduard Azuaza
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Les voltes de San Sebastià, Moià
INGREDIENTS
- 1 pollastre ecològic
- 1 copa de Porto
- 100 g de pinyons
- 200 g de prunes seques
- oli d'oliva
- sal i pebre
- romaní
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb oli abundant salteu el pollastre prèviament salpebrat i tallat a trossos.
Quan estigui dauradet, afegiu-hi els pinyons i el Porto i deixeu-ho reduir durant 4 o 5 minuts. A continuació, poseu-hi les prunes, la branca de romaní, rectifiqueu-ho de sal i pebre, cobriu-ho tot amb aigua, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant 45 minuts.
I ja per acabar, emplateu el pollastre, poseu-hi unes quantes prunes i pinyons al voltant i salseu-lo amb el suc de la cocció.
Quan estigui dauradet, afegiu-hi els pinyons i el Porto i deixeu-ho reduir durant 4 o 5 minuts. A continuació, poseu-hi les prunes, la branca de romaní, rectifiqueu-ho de sal i pebre, cobriu-ho tot amb aigua, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant 45 minuts.
I ja per acabar, emplateu el pollastre, poseu-hi unes quantes prunes i pinyons al voltant i salseu-lo amb el suc de la cocció.