Pollastre de pota blava amb trompetes de la mort

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gerard Solís
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat

INGREDIENTS

  • 1 pollastre raça del Prat
  • 1 ceba grossa
  • 1/2 l de conyac
  • 1 l d'aigua
  • 250 g d'avellanes torrades
  • 250 g de trompetes de la mort seques
  • 1 tassa petita d'oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, netegeu el pollastre, talleu-lo en quarts, saleu-lo i daureu-lo en un cassó amb oli ben calent.
Quan estigui daurat, retireu-lo. Al mateix cassó fregiu-hi el fetge i reserveu-lo.
Tot seguit, també al mateix cassó, enrossiu-hi la ceba picada. Quan estigui rossa, afegiu-hi les trompetes de la mort, reservant-ne unes quantes per a la picada. A continuació, poseu-hi el pollastre i flamegeu-ho amb el conyac. Un cop l'alcohol s'hagi evaporat, afegiu-hi aigua fins a cobrir el pollastre i deixeu-lo coure durant una hora aproximadament.

Mentrestant, en un morter piqueu el fetge, les avellanes torrades i les trompetes de la mort tallades ben petites.
Anar al contingut