Pollastre de pagès amb prunes i pinyons

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Molí de la Barita, Viladrau

INGREDIENTS

  • 1 pollastre de pagès
  • 12 cebetes
  • 2 pastanagues
  • 16 prunes
  • pinyons
  • canyella
  • 1 got d'oli d'oliva
  • llard
  • 1 copa de brandi
  • 1 got de vi ranci
  • 2 gots de vi blanc
  • sal Per a la picada:
  • 2 grans d'all
  • ametlles
  • 2 galetes

PREPARACIÓ

Comenceu enrossint els talls de pollastre, prèviament salats, en una cassola amb oli d'oliva, una mica de llard i canyella.
Quan veieu que ja estan ben rossos, poseu-hi les cebetes i les pastanagues tallades a trossos. Deixeu-ho coure fins que s'hagin daurat. A continuació, traieu de la cassola l'excés d'oli i llard que hi hagi, i tireu-hi els pinyons, el vi ranci, el brandi i el vi blanc. Mentre l'alcohol va reduint, prepareu una picada amb 2 grans d'all, ametlles i 2 galetes. Deixateu-la amb aigua i aboqueu-la a la cassola, juntament amb les prunes. Deixeu-ho al foc uns 10 minuts més, i el pollastre ja estarà a punt per servir.
Anar al contingut