Pollastre amb curri verd

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ly Leap
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Indochine, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 pits de pollastre
  • 1 cullerada de pebre negre
  • 2 cullerades de pasta de gambes seques
  • 2 cullerades de comí
  • 1 cullerada de llavors de coriandre
  • 8 bitxos verds frescos
  • 1 tros de galanga picada
  • 1 ceba
  • 12 grans d'all
  • 8 fulles de llimona
  • 5 branquetes de coriandre fresc
  • 3 branquetes de citronella
  • 2 culleradetes de pell de llimona
  • 2 culleradetes de sal
  • 2 culleradetes d'oli de gira-sol
  • 1 cullerada de crema de coco
  • 100 g de mongetes verdes
  • salsa de peix
  • alfàbrega tailandesa
  • sucre
  • 1 coco verd per a la presentació

PREPARACIÓ

Per fer el curri verd, poseu les llavors de coriandre, el pebre, el comí, la pell de llimona,
la pasta de gambes, la citronella, la galanga, l'all, la ceba, el bitxo verd i les fulles de llimona en un morter i piqueu-ho.

Feu sofregir en una paella l'all picat. Després, afegiu-hi la pasta de curri verd i el pollastre tallat a tires. Deixeu-ho coure uns minuts. Quan el pollastre estigui ros, poseu-hi el pebrot, la pastanaga, les mongetes, les branquetes de coriandre i l'aigua. Deixeu-ho coure uns minuts. Afegiu-hi la salsa de peix i la crema de coco i remeneu-ho. Poseu-hi també l'alfàbrega tailandesa i que cogui uns minuts més. Finalment, fiqueu-hi el sucre, remeneu-ho i emplateu-ho dins d'un coco verd que haureu buidat.
Anar al contingut