• Inici
  • Receptes
  • Pollastre al forn (fet amb bosses de coure al forn)

Pollastre al forn (fet amb bosses de coure al forn)

Puntuació:

2,92 / 5

Categoria:
segons
Aliment principal:
carns
Dificultat:
baixa
Temps d’elaboració:

Puntua (273 vots)

Tags:

Ingredients

  • 1 pollastre tallat a vuitens
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Un all
  • Llimona
  • Herbes provençals
  • 1 ó 2 bosses de coure al forn

Elaboració

Una manera molt fàcil de fer pollastre al forn i sense embrutar res és amb les bosses especials per coure carns ó peix al forn. Jo les compro al Mercadona. Van amb una cinta de plàstic per tancar-les i llestes per posar a la safata del forn.

Per començar, posem l'oli, sal, pebre, l'all trinxat, les herbes i el suc d'un llimona en un bol. Posem el pollastre dins del bol per mullar-lo amb tota la marinada.

Agafem els trossos i els repartim a les bosses (una ó dues, jo a cada bossa vaig posar 5-6 trossos de pollastre). També hi posem a les bosses la marinada que hagi sobrat de remullar el pollastre.

Tanquem les bosses amb les brides, i amb una forquilla els hi fem forats perquè puguin sortir els vapors.

Posem les bosses a la safata del forn preescalfat a no més de 200º durant 45-60 minuts.

Mentre es cou, veureu que les bosses tenen suc, que es va fent mentre es cuinen.

Passat el temps de cocció, obriu les bosses i paseu el pollastre a una safata per servir-lo.

NOTA: dins les bosses podeu posar també patates, verdures o pomes per fer de guarniment del pollastre.

Fotos de la recepta (2)

Comentaris (1)

  • 05/08/2010 19:39:56 Marca com a ofensiu

    Fantàstic! a veure si trobem aquestes bosses el pròxim cop que anem a comprar al Mercadona! realment semblen una bona opció per fer el pollastre al forn! una abraçada i fins d'aquí uns dies! :^)

Recepta de:
Plat preferit:
ous ferrats amb qualsevol acompanyament
Receptes publicades:
212
Vots rebuts:
67984
Comentaris rebuts:
1121
Seguidors:
54