Pizzetes de xocolata

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Fabián Martín
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fabián Martín, Llívia

INGREDIENTS

  • 200 g de massa de pizza
  • 1/2 l de crema anglesa de pistatxos
  • oli d'oliva
  • coulis de gerds
  • Per a la xocolata:
  • 125 g de mascarpone
  • 125 g de cobertura de xocolata ( 70% )

PREPARACIÓ

Desfeu la cobertura de xocolata al bany maria.
Després, poseu-la en un bol amb el mascarpone i barregeu-ho bé.

A continuació, estireu la massa de la pizza, talleu-la en rodones petites amb l'ajuda d'un motlle cilíndric i fregiu aquestes petites pizzes en una paella amb oli abundant i deixeu-les a sobre d'un paper absorbent. Després, feu un petit forat a cada pizzeta i farciu-les amb la xeringa on haureu posat la barreja de xocolata i mascarpone.

I ja per acabar, emplateu les pizzetes al voltant del plat i poseu crema anglesa de pistatxos al mig del plat. Podeu guarnir el plat amb una maduixa i un coulis de gerds.
Anar al contingut