Pizzetes de xocolata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Fabián Martín
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fabián Martín, Llívia
INGREDIENTS
- 200 g de massa de pizza
- 1/2 l de crema anglesa de pistatxos
- oli d'oliva
- coulis de gerds
- Per a la xocolata:
- 125 g de mascarpone
- 125 g de cobertura de xocolata ( 70% )
PREPARACIÓ
Desfeu la cobertura de xocolata al bany maria.
Després, poseu-la en un bol amb el mascarpone i barregeu-ho bé.
A continuació, estireu la massa de la pizza, talleu-la en rodones petites amb l'ajuda d'un motlle cilíndric i fregiu aquestes petites pizzes en una paella amb oli abundant i deixeu-les a sobre d'un paper absorbent. Després, feu un petit forat a cada pizzeta i farciu-les amb la xeringa on haureu posat la barreja de xocolata i mascarpone.
I ja per acabar, emplateu les pizzetes al voltant del plat i poseu crema anglesa de pistatxos al mig del plat. Podeu guarnir el plat amb una maduixa i un coulis de gerds.
Després, poseu-la en un bol amb el mascarpone i barregeu-ho bé.
A continuació, estireu la massa de la pizza, talleu-la en rodones petites amb l'ajuda d'un motlle cilíndric i fregiu aquestes petites pizzes en una paella amb oli abundant i deixeu-les a sobre d'un paper absorbent. Després, feu un petit forat a cada pizzeta i farciu-les amb la xeringa on haureu posat la barreja de xocolata i mascarpone.
I ja per acabar, emplateu les pizzetes al voltant del plat i poseu crema anglesa de pistatxos al mig del plat. Podeu guarnir el plat amb una maduixa i un coulis de gerds.