Pizza variada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Marquès
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a la massa:
- 250 g d'aigua
- 20 g de llevat de forner
- 50 g d'oli d'oliva
- 400 g de farina
- 1 polsim de sal
- Per al farciment:
- 1 tassa de sofregit de tomàquet
- formatge mozzarella
- pernil dolç
- xampinyons
- cansalada viada fumada
- tonyina en llauna
- anxoves
- olives
- orenga
PREPARACIÓ
Per fer la massa, poseu a la Thermomix l'aigua, el llevat, l'oli, la farina i la sal.
Quan tingueu la massa, deixeu-la reposar 5 minuts i estireu-la sobre una superfície enfarinada, donant-li forma circular.
Tot seguit, poseu la massa en una safata de forn enfarinada.
A continuació, escampeu-hi el sofregit de tomàquet a sobre i poseu-hi el pernil dolç tallat a daus, els xampinyons laminats, la cansalada tallada a daus, la tonyina, les anxoves, les olives i l'orenga. Cobriu la pizza amb la mozzarella i poseu-la al forn a gratinar durant uns 15 minuts.
Quan tingueu la massa, deixeu-la reposar 5 minuts i estireu-la sobre una superfície enfarinada, donant-li forma circular.
Tot seguit, poseu la massa en una safata de forn enfarinada.
A continuació, escampeu-hi el sofregit de tomàquet a sobre i poseu-hi el pernil dolç tallat a daus, els xampinyons laminats, la cansalada tallada a daus, la tonyina, les anxoves, les olives i l'orenga. Cobriu la pizza amb la mozzarella i poseu-la al forn a gratinar durant uns 15 minuts.