Pizza de coliflor i mozzarella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Cristina Viader
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Aquest tipus de preparacions són útils per a introduir als més petits en el món de la cuina, així com a ajudar-los a la millor acceptació d'aliments com les verdures. Aquesta és una preparació vegetariana molt rica en nutrients i sense gluten (es recomanaAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 1 coliflor petita
- 1 ou
- 150 g de formatge mozzarella ratllat
- 100 g de tomàquet natural ratllat
- 10 cirerols
- 50 g de formatge de cabra
- 20 olives negres
- sal
- orenga
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Per començar, preescalfem el forn a 180ºC. Netegem la coliflor i tallem les branquetes. La ratllem molt fina (amb una picadora). La coem en una paella amb una mica d'oli durant 10 minuts.
- Barregem la coliflor amb l'ou, un pessic de sal i el formatge mozzarella ratllat. En una safata de forn posem paper de forn i hi estenem la massa.
- Coem durant 20 minuts (fins que estigui lleugerament daurada) a 180 graus.
- Ratllem el tomàquet, tallem els cirerols per la meitat. Esmicolem el formatge de cabra.
- Traiem la massa del forn i hi posem, per sobre, una base de tomàquet ratllat, uns cirerols tallats per la meitat, una mica d'orenga, el formatge de cabra esmicolat i les olives negres.
- Per acabar, ho gratinem durant 5 minuts.