Pits de pollastre farcits

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sergio i Javier Torres
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Dos cielos (Hotel Me), Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pit de pollastre conté més quantitat de proteïnes y menys greix que la cuixa, ideal per a persones que segueixen dieta d'aprimament.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 8 pits de pollastre nets
  • 10 g d'arrel de gingebre
  • 40 g de tomàquet sec
  • sal i pebre
  • Per a la vinagreta:
  • 20 cl d'oli d'oliva verge
  • 7 cl de vinagre balsàmic
  • un raig de salsa de soja
  • 20 g d'alfàbrega fresca

PREPARACIÓ

Per començar, esteneu un paper film damunt d'una superfície plana, col·loqueu-hi al damunt un pit de pollastre, salpebreu-lo, al damunt ratlleu-hi el gingebre amb un ratllador, poseu-hi els tomàquets tallats, tapeu-ho amb l'altre pit i, amb l'ajuda del paper film, doneu-li forma, com si es tractés d'un rotllo o caneló. Després, emboliqueu-lo amb paper de plata.

A continuació, poseu a escalfar aigua en un cassó però no deixeu que arribi a bullir, a uns 80 graus, i coeu-hi els pits de pollastre durant 20 minuts embolicats amb els papers. Un cop cuits, sense trencar els papers, poseu-los en aigua i gel per refredar-los, desemboliqueu-los i talleu-los a rodanxes gruixudes.

Tot seguit, feu una vinagreta amb l'oli d'oliva verge extra, el vinagre, la salsa de soja i les fulles d'alfàbrega picades.

I ja per acabar, emplateu els talls de pollastre, rectifiqueu-los de sal i pebre i amaniu-los amb la vinagreta.
Anar al contingut