Pits de pollastre farcits
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergio i Javier Torres
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Dos cielos (Hotel Me), Barcelona
- Informació nutricional -Obre
El pit de pollastre conté més quantitat de proteïnes y menys greix que la cuixa, ideal per a persones que segueixen dieta d'aprimament.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 8 pits de pollastre nets
- 10 g d'arrel de gingebre
- 40 g de tomàquet sec
- sal i pebre
- Per a la vinagreta:
- 20 cl d'oli d'oliva verge
- 7 cl de vinagre balsàmic
- un raig de salsa de soja
- 20 g d'alfàbrega fresca
PREPARACIÓ
Per començar, esteneu un paper film damunt d'una superfície plana, col·loqueu-hi al damunt un pit de pollastre, salpebreu-lo, al damunt ratlleu-hi el gingebre amb un ratllador, poseu-hi els tomàquets tallats, tapeu-ho amb l'altre pit i, amb l'ajuda del paper film, doneu-li forma, com si es tractés d'un rotllo o caneló. Després, emboliqueu-lo amb paper de plata.
A continuació, poseu a escalfar aigua en un cassó però no deixeu que arribi a bullir, a uns 80 graus, i coeu-hi els pits de pollastre durant 20 minuts embolicats amb els papers. Un cop cuits, sense trencar els papers, poseu-los en aigua i gel per refredar-los, desemboliqueu-los i talleu-los a rodanxes gruixudes.
Tot seguit, feu una vinagreta amb l'oli d'oliva verge extra, el vinagre, la salsa de soja i les fulles d'alfàbrega picades.
I ja per acabar, emplateu els talls de pollastre, rectifiqueu-los de sal i pebre i amaniu-los amb la vinagreta.
A continuació, poseu a escalfar aigua en un cassó però no deixeu que arribi a bullir, a uns 80 graus, i coeu-hi els pits de pollastre durant 20 minuts embolicats amb els papers. Un cop cuits, sense trencar els papers, poseu-los en aigua i gel per refredar-los, desemboliqueu-los i talleu-los a rodanxes gruixudes.
Tot seguit, feu una vinagreta amb l'oli d'oliva verge extra, el vinagre, la salsa de soja i les fulles d'alfàbrega picades.
I ja per acabar, emplateu els talls de pollastre, rectifiqueu-los de sal i pebre i amaniu-los amb la vinagreta.