Pit de pollastre de corral amb crema de curri
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Amparo Soler
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Nau (Casserres)
INGREDIENTS
- 4 pits de pollastre oberts
- 100 g de formatge de cabra
- 100 g de pernil ibèric
- 2 ous
- farina de galeta
- 800 g de patates bullides
- oli
- sal i pebre
- Per a la crema de curri:
- 1 cullerada de curri en pols
- 1 got de vi negre
- 2 cullerades de farina
- 3 cullerades de crema de llet
- 1/2 kg de raïm
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu el pit de pollastre obert, farciu-lo amb pernil i formatge, enrotlleu-lo, passeu-lo per ou batut, arrebosseu-lo amb farina de galeta i fregiu-lo en una paella amb oli abundant.
Quan estigui dauradet, retireu-lo de la paella, poseu-lo en una safata i deixeu-lo coure al forn a 200 graus durant 5 minuts.
Mentrestant, aixafeu les patates bullides amb una forquilla, salpebreu-les, amaniu-les amb una mica d'oli i reserveu-les.
Per fer la crema, poseu en una paella l'oli de fregir el pollastre prèviament colat, el curri i la farina i remeneu-ho bé amb unes barnilles.
Seguidament, afegiu-hi el vi, la crema de llet i el raïm prèviament triturat amb el túrmix i passat pel colador xinès i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts, sense deixar de remenar.
Finalment, poseu-hi uns quants grans de raïm sencers i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu un caneló de patata aixafada, poseu-hi el pit de pollastre tallat per la meitat al costat i salseu-lo amb la crema de curri.
Quan estigui dauradet, retireu-lo de la paella, poseu-lo en una safata i deixeu-lo coure al forn a 200 graus durant 5 minuts.
Mentrestant, aixafeu les patates bullides amb una forquilla, salpebreu-les, amaniu-les amb una mica d'oli i reserveu-les.
Per fer la crema, poseu en una paella l'oli de fregir el pollastre prèviament colat, el curri i la farina i remeneu-ho bé amb unes barnilles.
Seguidament, afegiu-hi el vi, la crema de llet i el raïm prèviament triturat amb el túrmix i passat pel colador xinès i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts, sense deixar de remenar.
Finalment, poseu-hi uns quants grans de raïm sencers i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu un caneló de patata aixafada, poseu-hi el pit de pollastre tallat per la meitat al costat i salseu-lo amb la crema de curri.