Pit de pollastre amb escabetx de taronja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marga Muñoz
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Florentina, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 pits de pollastre
- 2 gots de suc de taronja
- pell de taronja
- 2 cebes
- 1 fulla de llorer
- 1 clau d'olor
- 4 copes d'oli d'oliva verge
- 2 copes de vinagre de vi blanc
- sal
PREPARACIÓ
Comenceu pelant les taronges, procurant que la pell quedi molt fina i sense la part blanca. Després, talleu aquesta pell en tires molt fines.
Tot seguit poseu en una cassola els pits de pollastre sense pell ni ossos, l'oli, el vinagre, el suc de taronja, la fulla de llorer, la ceba tallada ben prima, la pell de taronja, el clau d'olor i una mica de sal. Sacsegeu una mica la cassola i deixeu-ho coure tot a foc lent durant 20 minuts.
Emplateu els pits de pollastre amb l'escabetx de taronja i serviu-ho tebi.
Tot seguit poseu en una cassola els pits de pollastre sense pell ni ossos, l'oli, el vinagre, el suc de taronja, la fulla de llorer, la ceba tallada ben prima, la pell de taronja, el clau d'olor i una mica de sal. Sacsegeu una mica la cassola i deixeu-ho coure tot a foc lent durant 20 minuts.
Emplateu els pits de pollastre amb l'escabetx de taronja i serviu-ho tebi.