Pit d'ànec amb pappardelle i ametlles

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep M. Baixas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El balancí, Sant Joan Despí

INGREDIENTS

  • 2 pits d'ànec
  • 250 g de pasta fresca (pappardelle)
  • 100 g de formatge de cabra
  • ametlles
  • pebre negre
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, separeu el greix de la carn del pit d'ànec.
Talleu el greix a tires ben fines i fregiu-les. Després talleu el pit d'ànec a tires. Seguidament, bulliu la pasta amb aigua i sal. Mentrestant, afegiu les ametlles a la paella on teniu les tires de greix. Salpebreu el pit d'ànec i escorreu la pasta. Després poseu-ho tot a la paella, amb el greix i les ametlles. Finalment, munteu el plat. Decoreu-ho amb una mica de formatge de cabra triturat.
Anar al contingut